Spring kinderdagverblijf

Bent u op zoek naar dagopvang? Dit kan bij de Talentencampus!

Op ons kinderdagverblijf hebben de kinderen een groepsruimte en een grote hal tot hun beschikking waar zij lekker kunnen spelen.
Buiten zijn ook veel mogelijkheden om even uit te razen. En soms spelen de kinderen samen met de peuters van peuterspeelzaal Talentencampus.

Op het dagverblijf worden de kinderen optimaal voorbereid op de basisschool. Wij gaan uit van de talenten en mogelijkheden van kinderen en spelen hier zoveel mogelijk op een leuke, speelse en ontspannen manier op in.

Binnen mogen de kinderen spelen in een keukentje. De pedagogisch medewerkers hebben een eigen keuken waar zij fruit snijden en limonade klaarmaken. Op de bouwmat maken de kinderen torens en huizen die ze zelf hebben bedacht. De poppenhoek wordt gebruikt om te spelen met poppen en knuffels, maar als de kinderen even geen zin hebben kunnen zij ook lekker ontspannen op de knusse bank. In de hal ligt een grote zachte ‘worm’ op en in de vloer, hier kunnen de kinderen van alles ontdekken en fantaseren.

Buiten hebben wij een prachtige speelplaats. Er is een zandbak met glijbaan en de kinderen kunnen heerlijk rennen, fietsen, stoepkrijten en spelletjes doen. In de zomer hangt er een groot zonnedoek boven de grasveldjes zodat we ook dan zorgeloos buiten kunnen spelen met water of de watersproeier.

Het kinderdagverblijf werkt nauw samen met school. Wij volgende de ontwikkeling van de kinderen via een gezamenlijk observatiesysteem. Als de kinderen 4 jaar zijn bespreken we met de ouders en de leerkracht de ontwikkeling van het kind. Het kind kan zo een goede start maken in het onderwijs.

Om te zorgen dat de kinderen een goede ontwikkeling hebben werken we met thema’s. Deze zijn gelinkt aan de kernconcepten waar de hele talentencampus mee werkt. Wij zorgen ervoor dat in elk thema de verschillende ontwikkelingsgebieden aanbod komen door elke week activiteiten aan te bieden. Zo hebben we bijvoorbeeld bij het kernconcept groei en leven zaadjes gezaaid en gekeken welke dieren er op een boerderij zijn en hoe de jonge dieren heten.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 7.30 – 18.30 uur

Rondleiding of aanmelden
Wilt u een rondleiding aanvragen, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met de Klantenservice of bekijk onze website.
T: (088) 20 88 208
E: klantenservice@spring-kinderopvang.nl
W: www.spring-kinderopvang.nl